2022 m. sausio 19 d., trečiadienis

Vadovo veiklos ataskaitos 

 


 


 

7 komentarai:

  1. 2020 m.Bražuolės darželio vadovo ataskaita puikiai atspindi vaikų veiklą ir įgyvendinimą programos, ypač sunkiu karantino laikotarpiu. Labai dżiaugiamės nauju inventoriu vaikams lauke, auklėtojų ir darbuotojų darbu ir požiūriu į vaiką. Tikimès, kad jau 2021 m. vaikai galès ir toliau džiaugtis bùreliais (ypač anglų k.
    ) ir geru laiku darželyje.

    AtsakytiPanaikinti
  2. Direktorės veiklos ataskaitą vertinu labai gerai. Tai žmogus, kuris net tik puikiai dirbą savo darbą, bet ir telkia bendruomenę. Linkiu neišblėstančios energijos, entuziazmo ir visokeriopos sėkmės :)

    AtsakytiPanaikinti
  3. Smagu, kad pavyko sukurti saugesnę aplinką vaikams lauko žaidimams ir labai gaila, kad dėl karantino sąlygų tenka nemažai ko atsisakyti. Bendrai kalbant esame už tai, kad vaikai kuo daugiau tobulėtų - tokie užsiėmimai kaip anglų kalba, papildoma sportinė veikla ir kita užklasinė veikla yra puiku, manau, kad nemaža dalis tėvų po darželio vaikus veda į papildomus užsiėmimus, tad galbūt būtų galima padaryti kokią apklausą ir kartą į savaitę papildomai suorganizuoti pvz. kažkios sporto šakos kaip gimnastika, aikido, karate ar kitokį būrelį, juk daug patogiau visiems būtų viskas vietoje, o pinigėliai ar vienur ar kitur būtų paskirti. Bendrai žiūrint esame patenkinti 2020 metų nuveiktais darbais.

    AtsakytiPanaikinti
  4. Bražuolės lopšelio-darželio direktorės Aldonos Malaitytės 2020 metų veiklos ataskaitą vertiname labai gerai. Joje aprašytos užduotys ir jų rezultatai tikrai įvykdyti. Smagu matyti kieme naują žaidimo inventorių, tvarkingą darželio bei grupių aplinką. Didelis ačiū ne tik darželio vadovei, o ir kiekvienos grupės auklėtojoms ir jų padėjėjoms, kadangi jų puikiu darbu, bendravimu su vaikais ir jų tėvais pasiekiami puikūs lopšelio-darželio rezultatai. Mes džiaugiamės, kad turime galimybę lankyti šį darželį.

    AtsakytiPanaikinti

  5. Džiaugiuosi, jog turėjau galimybę savo atžalas leisti būtent į šį darželį. Tvarkingas, šiltas bei jaukus. Direktorei Aldonai Malaitytei ačiū už stabilumą, užtikrinamą veiklų ir resursų teisingą paskirstymą. Tikiuosi, kad čia gera ne tik mūsų vaikams, bet ir dirbančiam personalui. Visai darželio komandai ir bendruomenei linkiu pačių gražiausių, įsimintiniausių ir įspūdingiausių patyrimų, o 2021 m. direktorės veiklos ataskaitą siūlau vertinti labai gerai.

    AtsakytiPanaikinti
  6. Direktorės veiklos ataskaitą vertiname labai gerai. Vaikai lanko darželį jau daugiau nei pusę metų. Į darželį eina noriai ir su šypsena. Auklėtojos labai rūpestingos ir draugiškos. Visada pasiruošusios išklausyti ir spręsti problemas. Net pati Direktorė, toks paprastas ir šiltas žmogus, net vėlai vakare iškilus klausimams, pasiruošusi į juos atsakyti. Geriausi atsiliepimai apie šį darželį! Esame laimingi, kad lankome būtent jį.

    AtsakytiPanaikinti
  7. Labai džiaugiamės Bražuoės darželiu, nes tai geriausia vieta (po šeimos:) būti mūsų dukrai. Puikus darželis, profesionalus ir šiltas kolektyvas, dukra su džiaugsmu eina į darželį ir tai svarbiausias rodiklis - vaiko emocinis komfortas. Ugdymo programa iš ties įdomi - Anika grįžusi pasakoja apie įvairius gyvūnus, vabalus, kuo viena planeta skiriasi nuo kitos. Puiku, kad šios žinios vaikams perduodamos integruojant į įvairias menines veiklas - piešimą, dainavimą, vaidybą. Kiekviena diena darželyje kažkuo įdomi ir savita - čia vaikai ir vaidina, ir kepa duonelę ar obuolius, kuria meninius darbelius, lauke sodina daržoves, jas prižiūri ir rudenį patys nuima derlių. Mums taip pat labai patinka sveikuoliškas darželio meniu ir tai, kad vaikai daug laiko praleidžia lauke. Dėkojame direktorei ir kolektyvui - jūs šauni komanda, su kuria vaikams smagu augti ir tobulėti!

    Anikos mama Kristina

    AtsakytiPanaikinti