2016 m. kovo 4 d., penktadienis

Pasakų pasaulyje

http://ankstukai.lt/pasakos

Ar kada pagalvojote, kaip pasikeistų žmonių gyvenimas, jei gydytojai vietoje vaistų jiems skirtų pasakų skaitymus? Pasakos gali turėti gydomąjį terapinį poveikį, taigi tokie „vaistai“ greičiausiai suveiktų stebuklingai. Terapinės pasakos, tapusios vilties, šviesos ir džiaugsmo šaltiniu, suteikia žmogui jėgų ir padeda įveikti gyvenimo sunkumus. Neišnešiotiems naujagimiams skirtas paramos projektas „Ankstukai“ drauge su psichologe ir pasakų kūrėja Viktorija Grigorjeva visiems Lietuvos vaikams ir jų tėveliams bei kiekvienam ankstukų bičiuliui dovanoja pirmąją lietuvišką 10 dalių terapinę pasaką „Šviesuliukai“. 


Spausti ant paveikliuko :)

„Šviesuliukų“ pasaka – tai neįprasta istorija apie anksčiau laiko gimusius kūdikius, viltį ir besąlygišką meilę, tai pasakojimas apie kovotojus – mažus ir didelius. Kiekvienam iš mūsų „Šviesuliukai“ suteikia galimybę leistis į pačias netikėčiausias keliones po stebuklingą ir trapų laukimo pasaulį, nauju žvilgsniu išvysti grėsmes ir iššūkius, su kuriais susiduria vaikelio laukiantys tėvai ir pats mažylis.

Mažiausi Lietuvos kūdikiai kartu su pasakos kūrėja Viktorija Grigorjeva kviečia mus nieko nelaukiant pasinerti į magišką pasakos erdvę ir visiems savo bičiuliams linki prasmingos kelionės „Šviesuliukų“ pasaulyje bei pačių gražiausių atradimų. 

http://ankstukai.lt/pasakos


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą