2015 m. kovo 19 d., ketvirtadienis

„Veiksmo savaitę BE PATYČIŲ“ – nemokamos paskaitos

http://www.lvjc.lt/uploads/images/Naujienos/BEPATYCIU/2014/bepatyciu%20logo.png


VšĮ „Vaiko labui“ ir „Vaikų linija“ kovo 23 ir 24 d. Vilniuje organizuoja nemokamas paskaitas tėvams ir mokytojams apie patyčių situacijų sprendimą ir jų prevenciją.

Tėvai, siekiantys žinių, kaip padėti vaikui patyčių situacijose, kviečiami kovo 23 d., pirmadienį, 18 val. dalyvauti 2 valandų paskaitoje „Suprasti, padėti, bausti ar ignoruoti? Tėvų vaidmuo, padedant vaikams įveikti „realias“ ir virtualias patyčias“.

„Aš neisiu į mokyklą, nes ten vaikai tyčiojasi“
„Kodėl negaliu pasijuokti iš to nevėkšlos? Juk jis pats kaltas, kad yra toks...“
„Mama, aš patalpinau internete savo nuotrauką su maudymosi kostiumu ir dabar iš manęs šaiposi...“
Tai situacijos, su kuriomis susidurti gali kiekvienas tėtis ir mama. Ar žinome, kaip į jas reaguoti? Ir ko tokiose situacijose iš mūsų tikisi vaikai? Paskaitos metu ieškosime atsakymų į šiuos klausimus ir susipažinsime su patyčių tarp vaikų ypatumais bei mūsų, suaugusiųjų, pagalba vaikams, patiriant patyčias, stebint jas ar tapus patyčių iniciatoriumi.

Paskaita vyks Šv. Ignoto g. 5, kabinetas nr. 260. Paskaitą skaitys VšĮ „Vaikų linija“ psichologė Jurgita Smiltė Jasiulionė. Norintys dalyvauti paskaitoje kviečiami registruotis el. paštu bepatyciu@vaikolabui.lt  iki kovo 9 dienos. Paskaita nemokama.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą